Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah tavşan görmek

Rüyada büyük siyah tavşan görmek

Rüyada büyük siyah tavşan görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle yaşanabilecek duygusal bir problem size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük tavşan görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir tavşan görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, kötü haberlerin alınacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, tecrübelerini aktaracağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük tavşan görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Rüyada siyah tavşan sevmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments