Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük tavşan görmek

Rüyada çok büyük tavşan görmek

Rüyada çok büyük tavşan görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada çok büyük tavşan gördüyseniz:

  • Belki de, bazı konuların yeniden ele alınması veya yanlış yapmamak için üzerinde düşünülmesi gerekiyor ola bilir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek esenleyeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir tavşan görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çok büyük tavşan görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerin devam edeceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tavşan görmek zenginliğe, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette tavşan görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada tavşan olmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments