Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük tavşan görmek

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük tavşan gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili planlarınız mükemmel görünüyor.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek işlerin de hafifleyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tavşan görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada çok büyük tavşan görmek hedeflerini tutturamayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir tavşan görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments