Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ısırması görmek

Rüyada tavşan ısırması görmek

Rüyada tavşan ısırması görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan ısırması gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan ısırması görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada tavşan tarafından ısırılmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırması görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dana ısırması görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından ısırıldığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada ayı ısırması görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işarettir.

Rüyada vahşi hayvan tarafından ısırılmak kafa olarak daha rahat edileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments