Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz tavşan görmek

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sürekli yerinde sayacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada çok büyük tavşan görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük tavşan görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, iş hayatında zarar edileceğine yorulur.

Rüyada büyük bir tavşan görmek hastalıklarının iyileşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavşan beslemek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, namının yürüyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments