Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift tavşan görmek

Rüyada bir çift tavşan görmek

Rüyada bir çift tavşan görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, problemlerinin biteceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bir çift tavşan gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek dargınların barışacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işarettir.

Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine inanılır.

Rüyada bir çift tavşan görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada çift pantolon giymek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada bi insanı çift görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret eder.

Rüyada çift mezar görmek kalp kıracağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada çift boynuzlu at görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaşam refahının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift küpe görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments