Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tavşan görmek

Rüyada büyük tavşan görmek

Rüyada büyük tavşan görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük tavşan gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz tavşan görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir tavşan görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük tavşan görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük tavşan görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, her anlamda güçleneceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada tavşan vuramamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın ısırmasını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, bol muhabbette olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments