Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük su görmek

Rüyada çok büyük su görmek

Rüyada çok büyük su görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, üzüntülü haberler alacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, malında zulüm meydana gelmesine, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada çok büyük su gördüyseniz:

  • İnsanlar siz detaylandırmadıkça ne demek veya ne yapmak istediğinizi kendiliğinden anlamayabilirler.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük su yılan görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük su dalgası görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada su içinde büyük balık görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada büyük su kuyusu görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada büyük tatlı su balığı görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments