Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük su yılan görmek

Rüyada büyük su yılan görmek

Rüyada büyük su yılan görmek eline haram para geçeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, elinin bolluk göreceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük su yılan gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek büyük bir ikilemde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada büyük su yılanı görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, gittiği yolda muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada büyük su yılan görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah büyük bir yılan görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kafalı yılan görmek kendi çok iyi hissedeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments