Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kazanda su görmek

Rüyada büyük kazanda su görmek

Rüyada büyük kazanda su görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, elinin döneceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, mevki edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük kazanda su gördüyseniz:

  • Bazı konuları farklı şekilde ele almak için bir neden göremiyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük kazanda su görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, imkânsızı başaracağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük miktarda para kazanmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulur.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, amaçlarına ulaşmaya, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine delalettir.

Rüyada büyük para kazanmak kazancının ve rızkının düşeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, mevki kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazanda su kaynatmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına delalet eder.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada kazanda kaynayan su görmek iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, patron koltuğunda oturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments