Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş gözlüğü takmak

Rüyada güneş gözlüğü takmak

Rüyada güneş gözlüğü takmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sorunlarından arınacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş gözlüğü takmak gördüyseniz:

  • Dürüstlük ilişkilerinizde önem kazanıyor.

Rüyada siyah güneş gözlüğü takmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü takmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalet eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak gönül kapılarını açacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işarettir.

Rüyada güneş gözlüğü satın almak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü kırmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine inanılır.

Rüyada güneş gözlüğü taktığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments