Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde kurbağa görmek

Rüyada gölde kurbağa görmek

Rüyada gölde kurbağa görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada gölde kurbağa görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada çok kurbağa görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbağa pişirmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada turuncu kurbağa görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, malvarlığının artacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada birçok kurbağa görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments