Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kediler görmek

Rüyada büyük kediler görmek

Rüyada büyük kediler görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bunun için sabırsızlanacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, işlerin canlanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kediler gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalettir.

Rüyada büyük kedi görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah kedi görmek geçecek güzel bir ömre, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir kedi görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada çok büyük kedi görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kulluk derecesinin artmasına işarettir.

Rüyada sarı büyük kedi görmek büyük borçlar alınacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine inanılır.

Rüyada siyah büyük kedi görmek bir sebeple çok üzüleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments