Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir ırmak görmek

Rüyada büyük bir ırmak görmek

Rüyada büyük bir ırmak görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir ırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız diğer kişilere sıkıcı gelmeye başlayabilir.

Rüyada büyük ırmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük ırmak görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir ırmak görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan atlamak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ırmak kenarında oturmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına yorulur.

Rüyada dere ırmak görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ırmak hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments