Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ırmak

Rüyada büyük ırmak

Rüyada büyük ırmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük ırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada büyük ırmak çok hayırlı haberler alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir ırmak görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ırmak görmek haksızlık edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, düşmanlarına da dost olacağına, kendisini mutsuz edeceğine alamet eder.

Rüyada deniz ve ırmak görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, huzurlu hissedileceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta yün yıkamak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada mavi ırmak görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments