Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere ırmak görmek

Rüyada dere ırmak görmek

Rüyada dere ırmak görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada dere ırmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Rüyada dere ırmak görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ırmak görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta su görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada akan ırmak görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, neşesini kaybedeceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ırmakta yüzmek günlerinin güzelleşeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak ırmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta yüzdüğünü görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işinden ve parasından olacağına alamet eder.

Rüyada donmuş ırmak görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments