Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ırmak

Rüyada yeşil ırmak

Rüyada yeşil ırmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Rüyada yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Yakındalarsa yanlarına gitmeniz, uzaktalarsa aramanız sizin için iyi olabilir.

Rüyada yeşil bir ırmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ırmak görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ırmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üstünde yürümek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Rüyada ırmakta kayık görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments