Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan atlamak

Rüyada ırmaktan atlamak

Rüyada ırmaktan atlamak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kendisiyle de gururlanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Rüyada ırmaktan atlamak gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Rüyada ırmağa atlamak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ırmaktan atlamak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çağlayan ırmak görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir ırmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta çamaşır yıkamak gelişeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak taşması görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ırmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments