Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak kenarında oturmak

Rüyada ırmak kenarında oturmak

Rüyada ırmak kenarında oturmak zor durumda kalınacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmak kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada ırmak kenarında oturmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, çirkin amellere işarettir.

Rüyada ırmak kenarında olmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, yolunun açık olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada ırmak kenarında yılan görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, borçların artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada ırmak kenarında gezmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmak kenarı görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak kenarında yürümek hayırlı ve güzel olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ırmak kenarında ev görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada çay kenarında oturmak sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments