Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ırmakta boğulduğunu gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada ırmakta boğulan birini görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak kucaklaşacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada ırmakta yıkanmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada ırmakta balık tutmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işsiz kalmaya işaret etmektedir.

Rüyada ırmağın yükseldiğini görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada ırmak kenarında gezmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments