Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ırmak görmek

Rüyada büyük ırmak görmek

Rüyada büyük ırmak görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük ırmak gördüyseniz:

  • Duygusal hatalara açıksınız.

Rüyada büyük ırmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük ırmak görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir ırmak görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, daima önüne bakacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Rüyada sütten ırmak görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmakta yürümek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş için gurbete gidileceğine rivayet eder.

Rüyada ırmak kenarında yürümek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına tabir olunur.

Rüyada su ırmak görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ırmak görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments