Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak akarsu görmek

Rüyada sıcak akarsu görmek

Rüyada sıcak akarsu görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada sıcak akarsu gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada sıcak akarsu görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak aksiliklerin başgöstereceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada berrak akarsu görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada akarsular görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil akarsu görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, şansının da döneceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Rüyada akarsuda su içmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde olmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments