Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi akarsu görmek

Rüyada mavi akarsu görmek

Rüyada mavi akarsu görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada mavi akarsu gördüyseniz:

  • Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada mavi akarsu görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda yıkanmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulur.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek önemli işler yapacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada akarsudan geçmek kısmet bolluğu yaşanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu akarsu görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorunlarının azalacağına, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Rüyada akarsuyun içine girmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yeni bir sayfa açacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada barış akarsuyu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments