Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük akarsu görmek

Rüyada büyük akarsu görmek

Rüyada büyük akarsu görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, terslik yaşayacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, endişelerin biteceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük akarsu gördüyseniz:

  • İnsanlar getirdiğiniz önerilere veya tavsiyelere yorum yapma konusunda ketum olabilirler.

Rüyada büyük bir akarsu görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada büyük akarsu görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada akarsu şelale görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada akarsuya kapılmak yaşama dört elle sarılacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan su doldurmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek idealist davranacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada akarsuda yürümek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Rüyada duru akarsu görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments