Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuyun içine girmek

Rüyada akarsuyun içine girmek

Rüyada akarsuyun içine girmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içine girmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada akarsuya girmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada akarsuyun içine girmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına alamet eder.

Rüyada akarsu yatağı görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada akarsuda su içmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu üzerinde köprü görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda halı yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Rüyada temiz bir akarsu görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda yılan görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, maddi açıdan ferahlamaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments