Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda balık tutmak

Rüyada akarsuda balık tutmak

Rüyada akarsuda balık tutmak talihin yüzlerine güleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, başarısının yükseleceğine, kazançlı çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi yapması gereken şeyi yapsın ya da kendi işleriyle meşgul olsun.

Rüyada akarsudan balık tutmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, doğru haber almaya, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada akarsuda balık avlamak iyi geçineceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulur.

Rüyada akarsu içinde balık görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına yorulur.

Rüyada akarsuda balık görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda balıklar görmek belalara denk gelmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments