Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan atlamak

Rüyada binadan atlamak

Rüyada binadan atlamak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada binadan atlamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada binaların üzerinden atlamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, takdir edileceği işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan atlamak çekilen hasretin biteceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük binadan atlamak işlerin düzgün gideceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments