Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binalardan atlamak

Rüyada binalardan atlamak

Rüyada binalardan atlamak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binalardan atlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek yorulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada binaların üzerinden atlamak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada binalardan atlamak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine delalettir.

Rüyada binadan binaya atlamak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments