Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük balık tutmak

Rüyada çok büyük balık tutmak

Rüyada çok büyük balık tutmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak çok zarar göreceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada gölde büyük balık tutmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada büyük balık tutmak büyük borçların altında ezileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir balık tutmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük balıklar tutmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük canlı balık tutmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments