Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde büyük balık tutmak

Rüyada gölde büyük balık tutmak

Rüyada gölde büyük balık tutmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sabrettiğiniz konular var.

Rüyada gölde büyük balık tutmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada gölde balık tutmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Rüyada gölde elle balık tutmak böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl kenarında balık tutmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada gölde büyük balık görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden büyük balık tutmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada çok büyük balık tutmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments