Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz balık tutmak

Rüyada büyük beyaz balık tutmak

Rüyada büyük beyaz balık tutmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalettir.

Rüyada büyük bir balık tutmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük canlı balık tutmak hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada denizde büyük balık tutmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada suda büyük balık tutmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük balık tutmak dertlerin sonlanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet eder.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments