Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir balık tutmak

Rüyada büyük bir balık tutmak

Rüyada büyük bir balık tutmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kafasına göre birini bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir balık tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sazan balığı tutmak kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük balıklar tutmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir balık tutmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz balık tutmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük canlı balık tutmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada suda büyük balık tutmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eliyle büyük balık tutmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments