Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balık kaçırmak

Rüyada büyük balık kaçırmak

Rüyada büyük balık kaçırmak şansın ve kısmetin kapanacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, geriye doğru gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada büyük balık kaçırmak gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri edinmeden tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada büyük balık kaçırmak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, rızkının da çoğalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kötülüklerden uzaklaşacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak istediklerini elde edeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek elinin darlaşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada büyük abdest kaçırmak sıkıntılarının sona ereceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına delalettir.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine alamet eder.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hatalı yollara sapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments