Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına büyük abdest kaçırmak

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bir yere taşınmaya, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest kaçırmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada altına büyük abdest yapmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments