Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, hayırlı haberler getireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek istediği herşeye sahip olacağına, verilen emeklerin heba olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, daha fazla yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işarettir.

Rüyada büyük abdest kaçırmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments