Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest kaçırmak

Rüyada büyük abdest kaçırmak

Rüyada büyük abdest kaçırmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada büyük abdest kaçırmak gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak her daim Allah yolunda olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak duyguların karşılık bulacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek büyük mutluluk duyulacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada büyük abdest kaçırmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments