Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini kaçırmak

Rüyada büyük abdestini kaçırmak

Rüyada büyük abdestini kaçırmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, zarara gireceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, yeni işler yapılacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest kaçırmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments