Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak aile işlerinin başına geçeceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet eder.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, belalardan korunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest kaçırmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments