Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, borçların artacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada büyük ikramiyeyi kaçırmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ikramiye kazanmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada piyangodan büyük ikramiye kazanmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başkasına ikramiye çıktığını görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ikramiye kazanmak kazançlarının gittikçe azalacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balık kaçırmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments