Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine işarettir.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdest kaçırmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hızlanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırdığını görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak çok büyük bir acı duyacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalettir.

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments