Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük balgam çıkarmak

Rüyada büyük balgam çıkarmak

Rüyada büyük balgam çıkarmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Rüyada büyük balgam çıkarmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak yardıma ihtiyaç duyacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işarettir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments