Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı balgam çıkarmak

Rüyada sarı balgam çıkarmak

Rüyada sarı balgam çıkarmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada sarı balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada sarı balgam çıkarmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments