Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin iyi gitmesi moral takviyeniz olacak.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak maddi konuda zayıflayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah balgam çıkarmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalettir.

Rüyada balgam çıkarmak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına işarettir.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak ömrü boyunca mutlu olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, iş hayatında terfi alınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments