Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan balgam çıkarmak

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bereketin eksileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, renk ve eğlence geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani duygusal patlamalar göstererek ilişkilerinizi çıkmaza sokmanız olasıdır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, eksik olan yanının tamamlayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmak kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına inanılır.

Rüyada siyah balgam çıkarmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak eğlenceli günler geçirileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak refaha erileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments