Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli balgam çıkarmak

Rüyada sürekli balgam çıkarmak

Rüyada sürekli balgam çıkarmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak siparişlerinin çoğalacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalet eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hem dua alacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments