Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan balgam çıkarmak

Rüyada burnundan balgam çıkarmak

Rüyada burnundan balgam çıkarmak son model arabaya sahip olacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş ya da ilişkileriniz giderek daha da zarar verici olmaya başlayabilir.

Rüyada burnundan balgam çıkarmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük balgam çıkarmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize tabir olunur.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada sarı balgam çıkarmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına inanılır.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, anlaşmalardan cayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, başarıların artacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak fırsatların elden kaçırılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments