Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazından balgam çıkarmak

Rüyada boğazından balgam çıkarmak

Rüyada boğazından balgam çıkarmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, rahata kavuşmaya, tüm fırsatları değerlendireceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, prestij kaybı yaşayacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayatının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazdan balgam çıkarmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük balgam çıkarmak aradığı çareleri bulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sürekli balgam çıkarmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işinin gücünün de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balgam çıkarmak sevinçli bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada siyah balgam çıkarmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak daha fazla başarı kazanılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments