Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz balgam çıkarmak

Rüyada beyaz balgam çıkarmak

Rüyada beyaz balgam çıkarmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kederleneceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Rüyada beyaz balgam çıkarmak hasretliğin biteceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil balgam çıkarmak tövbelerin amacına ulaşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada balgam çıkarmaya çalışmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada öksürerek balgam çıkarmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı balgam çıkarmak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Rüyada büyük balgam çıkarmak endişelerinin son bulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments