Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alevler görmek

Rüyada büyük alevler görmek

Rüyada büyük alevler görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük alevler gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Rüyada büyük alevler görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük alev görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet eder.

Rüyada kor alev görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada mavi alev görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçın alev aldığını görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı alev görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde alev görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yangın alev görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments