Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde alev görmek

Rüyada gökyüzünde alev görmek

Rüyada gökyüzünde alev görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde alev gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada gökyüzünde alev görmek üzüntülerin günden güne artacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada alevi söndürmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Rüyada alev alev ateş görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük alev görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada alevi cenazesi görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada alevi görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada alevi topluluğu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments